5 anbefalinger til din næste anime-bog

Der er ikke noget så hyggeligt som at læse en god bog, og hvis du er til anime, så er der god grund til at læse en anime bog. For selvom det meste af handlingen foregår på skærmen, så er der alligevel noget helt særligt over at læse en bog. Her får du 5 anbefalinger til din næste anime-bog.

1. Attack on Titan ? Before the Fall

Attack on Titan er en af de mest populære anime-serier nogensinde, og det er ikke uden grund. Serien er spændende, action-packet og dyster, og så er den også godt skrevet. Before the Fall er en manga-bog, der udspiller sig før selve serien. Her får du et indblik i, hvordan verden har fungeret, før de store angreb fra de vilde titaner begyndte.

2. Death Note ? Another Note

Death Note er en anden af de store anime-serier. Serien handler om en ung mand, der får en bog, hvor han kan skrive folks navne ned og på den måde dømme dem til døden. Det er en spændende og dyster serie, der er rigtig godt skrevet. I Another Note får du en spin-off til den originale serie. Her følger du L, der er en af hovedpersonernes hovedpersoner, på hans egen lille efterforskning.

3. Naruto ? The Seventh Hokage and the Scarlet Spring

Naruto er en af de allerbedste anime-serier, og The Seventh Hokage and the Scarlet Spring er en af de bedste manga-bøger. Her følger vi hovedpersonen Naruto, der nu er blevet den syvende Hokage, på hans eventyr. Det er ikke kun et eventyr for Naruto, men også for os som læsere. Bogen er spændende, sjov og rørende på samme tid.

4. One Piece ? East Blue

One Piece er en af de mest populære manga-bøger, og det er ikke uden grund. Bogen handler om en ung mand, der drager ud på et eventyr for at finde et legendarisk skattekort. På sin rejse møder han mange farverige figurer, og der er masser af spænding og sjov. East Blue er den første bog i serien, og den er et rigtig godt sted at starte.

5. Fullmetal Alchemist ? Fullmetal Edition

Fullmetal Alchemist er en af de mest klassiske anime-serier, og selvom serien er relativt gammel, så er den stadig lige så god. Fullmetal Alchemist handler om to brødre, der forsøger at finde ud af, hvordan man kan forvandle ting til andre ting. Det er en dyster og spændende serie, der er rigtig godt skrevet. Fullmetal Edition er en opsamlingsbog, der indeholder alle de originale afsnit af serien.