4 pers.
Ingredienser
4 kyllingebryster uden skind
frisk eller tørret oregano efter smag
Grønsagssauté:
1 lille squash i halvmåner
2 rødløg i både
1 spsk. balsamico
1 tsk. rørsukker
havsalt, friskkværnet peber
Blommesalsa:
6 blommer i både
1 bdt. frisk timian
1 ds. hakkede tomater eller friske i smag
1 tsk. rørsukker
havsalt, friskkværnet peber
Pasta:
300 g frisk båndpasta
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
Fremgangsmåde
Kyllingebryst grilles med oregano og holdes varmt.
Ingredienserne til sautéen simrer langsomt, til grønsagerne er bløde og møre.
Ingredienserne til blommesalsaen simrer i ca. 10 minutter.
Pastaen koges og pebrene skæres i mundrette stykker og blandes rå i den varme pasta.
Anret på tallerkner.